Inscrie-te acum!

Untitled-1

 

LABORATOR DE AUTODEZVOLTARE

Teatru utilitar, o modalitate de autocunoastere si modelare personala.

Atelierul se adreseaza celor care doresc sa‐si imbunatateasca abilitatile de constientizare de sine, sa‐si extinda cunoasterea propriilor perceptii asupra realitatii, a reactiilor fata de ceilalti si implicit sa dobandeasca un echilibru decizional necesar in situatiile in care suntem antrenati zilnic.

Activitatea in cadrul atelierelor noastre face posibila autocunoasterea si dezvoltarea personalitatii prin instrumente proprii artei actorului, indiferent de domeniul de activitate al cursantilor, pregatire initiala, temperament sau grad de cultura.

****

De ce sa participi?

Pentru ca mediul social si profesional te obliga sa te confrunti constant cu provocari. Este important sa iti dezvolti abilitatile de a actiona si reactiona spontan si adaptat situatiilor, si de a te perfectiona continuu. Pentru ca fiecare individ trebuie sa‐si provoace constant pattern‐urile pe care le foloseste si sa isi exerseze creativitatea, pentru a se mentine competitiv.

****

Metoda

Metoda folosita este una interactiva, elementul principal fiind constituit din exerciții teatrale individuale și de grup, numite generic jocuri.

JOCUL dezvoltă capacitatea de a te bucura și este în același timp o sursă a bucuriei. Jocul incumbă valori sociale mai mult ca oricare altă preocupare umană. Spiritul jocului dezvoltă adaptabilitatea socială, controlul mental și emoțional, etica, imaginația și creativitatea.

In cadrul acestui atelier vom ieși din zona de confort, ne vom provoca pattern‐urile mentale, exersându‐ne flexibilitatea, ne vom dezvolta capacitatea de a fi creativi și predispoziția la experiment, vom invăța să ne adaptam diferitelor situații, ne vom exersa abilitățile de ascultare activă ...fiecare in felul lui sau ei de a fi.

In acest fel, vom incerca sa ne depășim inhibițiile, sa ne disciplinam trupul si mintea, sa ne descoperim capacităţile personale și sa ne conştientizam limitele. Vom fi atenti la modul in care comunicam si interactionam, la coordonarea miscarilor si la expresivitatea corporala. In felul acesta, ne vom dezvolta atentia distributiva, capacitatea de memorare si concentrare, gestica si corporalitatea prin eliberarea potentialului creativ.

Program ateliere:  18:30 - 20:30 | cu frecventă săptămânală in fiecare zi de miercuri a săptămânii

Cursanti: minim 10 persoane.

Costul atelierului: 380 ron/luna .

Locatie: Biblioteca Judeteana "Octavian Goga", Str. Dorobantilor nr. 104, Cluj-Napoca 

Important:
* Inceperea atelierului este condiţionată de numărul minim de participanţi înscrişi.

** Este necesară validarea înscrierii celor care doresc cu adevărat sa participe, prin completarea formularului de mai jos si achitarea in cel mult 3 zile a unui avans de minim 50% din costul pentru o luna (190 lei), in contul nr: RO33INGB0000999905919354, deschis la ING BANK CLUJ-NAPOCA, pe numele" SC PERSONACT - TEATRU UTILITAR S.R.L., CUI: 36067141.

Pentru informatii de orice fel, ne poti suna la numarul de telefon 0726 131 533, sau ne poti scrie pe adresa: office@personact.ro; clujpersonact@gmail.com

***Recomandăm participarea la atelier în îmbrăcăminte lejeră și pantofi de interior.

Te așteptăm la joacă!

 

 

Formular inscriere
380 lei/luna
Joacă, voie bună, atmosferă agreabilă, destinsă.