Inscrie-te la Joaca!

Untitled-1

 

ATELIER DE JOACA
Odata cu noul look, Personact vine în întampinarea voastră cu un  produs proaspat, estival, care aduce cu sine beneficii mult ravnite de toți cei care muncesc și “trudesc”, o oază de buna dispoziție , relaxare activă, oportunitate de socializare și interacționare dar și de învățare și restructurare: Jocul.

O invitație la joacă, la rememorarea deliciilor copilăriei obținute prin joc și voie bună, într-o atmosferă agreabilă, destinsă. La fel ca dansul, muzica, sportul sau alte activități deconectante, jocul activează “hormonul fericirii”, endorfina.

Pentru că mediul social și profesional te obligă să te confrunți constant cu provocări, este important să îți dezvolți abilitățile de a acționa și reacționa spontan și adaptat și de a învăța continuu, de a reinvia copilul din tine.

Metoda folosită este una interactivă, elementul principal fiind constituit din jocuri traditionale si teatrale, individuale și de grup, numite generic, jocuri.

 JOCUL dezvoltă capacitatea de a te bucura și este în același timp o sursă a bucuriei. Jocul incumbă valori sociale mai mult ca oricare altă preocupare umană. Spiritul jocului dezvoltă adaptabilitatea socială, controlul mental și emoțional, etica, imaginația și creativitatea.

Jocurile se desfăşoară în şedinţe săptămânale cu durata de 2 ore, începand cu ora 18:30 in sala Multimedia a Bibliotecii Judetene "O. Goga", calea Dorobantilor 104, Cluj Napoca.

Data de incepere a atelierelor si ziua de desfasurare vor fi anuntate ulterior

Costul atelierului: 380 Ron/lună (echivalentul a 4 şedinţe).

Important:

Este necesară validarea înscrierii celor care doresc cu adevărat sa participe, prin completarea formularului de mai jos si achitarea unui avans de minim 50% din costul atelierului pe o luna (190 lei), in contul nr: RO331INGB0000999905919354, deschis la ING BANK CLUJ-NAPOCA.

Pentru informatii de orice fel, ne poti suna la numarul de telefon 0726 131 533, sau ne poti scrie pe adresa office@personact.ro

**Recomandăm participarea la atelier în îmbrăcăminte lejeră și pantofi de interior.

Te așteptăm la joacă!

Citeste si....

  • 81
    Programul de dezvoltare personală prin tehnici dramatice. Dezvoltarea experiențială a flexibilității în gândire, transferului analogic, memoriei de lucru, memoriei de scurtă durată, inhibiției cognitive, gândirii divergente, sponteneității, creativității, empatiei, teoriei minții, asertivității. Controlul anxietății de performanță și al reacției la evaluarea socială. 4 luni, săptămânal, 2ore pe săptămână. Testare psihologică…
  • 68
    Ateliere de teatru utilitar, o modalitate de autocunoastere si modelare personala. Atelierele se adreseaza celor care doresc sa‐si imbunatateasca abilitatile de constientizare de sine, sa‐si extinda cunoasterea propriilor perceptii asupra realitatii, a reactiilor fata de ceilalti si implicit sa dobandeasca un echilibru decizional necesar in situatiile in care suntem antrenati…
  • 66
    „Drama team building” – este un program care urmărește dezvoltarea cooperării și contruirea unui limbaj comun prin valorificarea diversității și a resurselor individuale. Desfășurat în aer liber sau în interior, programul presupune implicarea fizică și mentală în exerciții preluate din programele de pregătire ale actorilor profesioniști. Pachetul include exerciții și…