Personact_grupadeLuni

PERSONACT este BIO

Aseara am avut o intilnire de luni, as putea sa spun obisnuita, dar cred ca s-ar cuveni sa explic acest obisnuit.
Serile de Personact sunt speciale. Ne adunam, cei drept, cu intirzieri apoi incepem sa ne jucam, si totul se contopeste intr-o bucurie a vietii, o exuberanta sanatoasa si ,mai ales multa, multa caldura umana. Intentionat nu am folosit cuvantul Iubire tocmai pentru ca este over-uzitat si incet vom uita si ce inseamna acest cuvant. De fiecare data cand scriu despre Personact caut sa descriu cat mai bine ce inseamna, ce este acest Personact.
El, asa cum de fiecare data spun, este nascut din TEATRU.
Acel TEATRU care m-a fermecat, care m-a sfasiat, care m-a implinit.

Teatrul = VIATA.

Nu repet inutil acest mare adevar, el poarta amprenta istoriei umane, in el s-au refugiat toate comorile spirituale si culturale ale omenirii. Istoria noastra binenteles se repeta si de fiecare data cadem in aceleasi greseli. Dupa ce ne-am otravit, ne-am dezechilibrat, ne-am epuizat, revenim la Bio.

Ce este acest bio daca nu altceva decat intoarcerea la propria natura, la normalitate. Intr-o lume agresiva, grabita, insensibila, speriata, este nevoie de Bio. De multe ori imi aduc aminte de cei care se apropie de noi, cum vin la inceput purtand povara neputintei, imobilizati de frica si profund nefericiti. Apoi urmeaza perioada de adaptare, ucenicia, anevoioasa dar si benefica. Dupa cateva luni apare adevarata fiinta stralucitoare care si-a recapatat libertatea de miscare si exprimare corporala si vocala.

Relatiile devin calde, nefortat sincere si intreb: E PUTIN?! Cand incepi sa te imprietenesti cu tine, E PUTIN? Cand accepti ca cel de langa tine poate avea alta parere, E PUTIN? Cind simti ca esti capabil sa o iei de la inceput si sa faci lucrurile si mai bine, E PUTIN? Daca poti fi mai tolerant, E PUTIN? Cand incepe sa te asalteze multitudinea de idei constructive si originale, E PUTIN? Cand indiferent de situatia dificila in care te poti afla te descurci, E PUTIN?

Personact_grupadeLuni2

Si as putea sa continui dar va las sa raspundeti deocamdata la aceste cateva antrebari. Da, Personact vine in intampinarea voastra cu toate aceste cadouri si ce este mai important e ca nu e nevoie sa va fanatizati sau sa credeti in el, pentru ca nu este religie sau ideologie sterila, ci este o intalnire coplesitoare, sincera si concreta cu tine.

Experimentarea este cea mai sigura modalitate de invatare!

Cristina Pardanschi

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *