Testimonial Elena Ivanca

Cred ca fara marile intalniri am orbecai prin viata asteptand mereu sa se intampleneintamplatul. Am avut aceasta sansa! I-am intalnit pe Cristina si Cornel. I-am intalnit atunci cand nu mai visam sa  zbor, cand nu mai stiam sa rad, cand credeam  ca sunt batrana la cei 24 de ani sa ma mai pot juca!

Au trecut ani de atunci si nu ma coplesesc doar amintirile, ci si bucuria de a talmaci si acum ceea ce  auzeam si simteam la cursuri.

Am inceput printr-o rugaciune Sfanta, toti tinandu-ne de mana, am invatat apoi sa fimcopii, rasplatiti uneori chiar ca niste copii cu dulciuri de Mos Nicolae, am fost apoi 12 apostolibinecuvantati care stiam ca tearul inseamna adevar, credinta, iubire.

Am fost niste norocosi si daca astazi unii dintre noi suntem pe scena, altii ne-am gasit alta menire, important ramane ceea ce ati pus in noi ca oameni, inainte de orice:sa iubim viata, asa cum e ea, sa nu deznadajduim indiferent de ceea ce vine si inainte de orice, sa-l cautam pe Dumnezeu.

Daca Dumnezeu ni se arata uneori, cu riscul de a fi patetica, as spune ca eu asa l-am vazut, intalnindu-i pe profesorii mei…

..Acolo in sala de lucru tremurand odata cu noi, sau in seri de vara admirand eleganta rochiilor albe ale profei sau pantalonii de in si palaria  profului, simtind adierea unui parfum discret cand ne imbratisau cu patima.

Nimic din ceea ce am astazi nu s-ar fi implinit cu atata masura.Va multumesc pentru ca sunt mama, pentru ca sunt sotie, pentru ca sunt actrita, pentru ca sunt om.

Toate acestea nu le poti invata decat de la cei alesi si Doamne! cat de fericiti ar trebui sa fie cei care va intalnesc!

Va imbratisez cu drag.

 

Elena Ivanca – actrita la Teatrul National Cluj

Distribuie:

Citeste si....

  • 80
    Va eram datoare cu un feed-back, iar astazi am ocazia si exemplul perfect pentru a ilustra cum m-au ajutat pe mine atelierele de improvizatie. Imaginati-va o sala mare de sedinte, cu vreo 15 reprezentanti sindicali francezi si vreo 4 directori. Si eu, care trebuie sa prezint un plan de actiune…
  • 69
      Buna, Suntem Cristina si Cornel si dorim sa te felicitam pentru ca ai ales sa dai curs dorintei de schimbare pentru copilul tau. Atelierele au o durata de 1h 30 min, se desfasoara între ora 16:30 si 18:00 si sunt structurate pe grupe de vârsta astfel: • Copii între…
  • 67
    Salut, Suntem Cristina si Cornel si dorim sa te felicitam pentru ca ai ales sa dai curs schimbarii. Iti lasam mai jos detaliile pentru a finaliza inscrierea si te asteptam cu drag la atelier, la Biblioteca Judeteana "Octavian Goga", de pe str. Dorobantilor nr. 104, Cluj-Napoca ,in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *