lecții de actorie

5 MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ IEI LECȚII DE ACTORIE

Actoria este o poartă spre altă lume, care zace adânc în interiorul fiecărei persoane în parte. Tot din interior izvorăsc jocul, arta, imaginația și emoția. Nu trebuie să îți dorești să fii actor pentru a lua lecții de actorie; trebuie doar să aspiri să fii o mai bună versiune a ta. Un astfel de curs te va ajuta îți depășești anumite frici și să treci peste blocaje. Cursurile de actorie sunt o excelentă sursă de auto-cunoaștere, dar și o modalitate agreabilă de petrecere a timpului liber.

1. Vei (re)învăța cum este să te distrezi

De multe ori te minți că distracția este echivalentă cu pierderea de energie și bani. În fuga de la birou acasă și de acasă la birou, ai uitat cum este să ai grijă și de sufletul tău. George Bernard Shaw spunea că nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim, ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm. În actorie, procesul de învățare este constituit prin joacă. Vei învăța cum să te joci cu propriile emoții și frici.

2. Te vei auto-cunoaște mai bine

Ritmul accelerat în care îți desfășori viața te determină adesea să ignori anumite gânduri care zac în tine. Lecțiile de actorie te vor învăța să le înfrunți. Este important să știi că fără a te (re)descoperi, nu ai cum să te auto-depășești. Vei învăța care sunt punctele tale forte și care sunt aspectele pe care le poți îmbunătăți.

3. După o serie de lecții de actorie, vei dobândi mai multă încredere în tine

Știi sentimentul acela când nu îți dai seama de ce ești capabil/ă să faci până când nu treci printr-o anumită experiență? Ei bine, la fel este și cu actoria. Atunci când iei lecții de actorie, nu există noțiunea de eșec. Acest lucru te va ajuta să găsești curajul de a trece peste blocaje și de a-ți aduna forțele pentru a face față provocărilor.

4. Îți vei dezvolta creativitatea

Exact așa cum nu putem învăța dacă nu încercăm, nu putem să fim creativi dacă nu trăim experiențe inedite, care să ne scoată din zona de confort. În actorie, procesul de învățare este unul continuu. Cantitatea incontestabilă de informații noi te va ajuta să îți dezvolți creativitatea, prin oferirea a nenumărate posibilități de explorare și reprezentare.

5. Vei învăța să te relaxezi

În final, funcția de relaxare pe care orice hobby o oferă este extrem de importantă. După o zi plină de ședințe, task-uri, treburi casnice și alte activități, un timp de deconectare este mai mult decât binevenit. Cursurile de teatru pot deveni acel timp cu tine de care ai nevoie.

Dacă te gândești să începi un curs de autocunoaștere și dezvoltare personală prin actorie, înscrie-te în formularul de mai jos. Te vom contacta îndată și putem discuta mai multe detalii!

Posted in Teatru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *