Testimonial Anca Buznea

De ce Personact?

Am înțeles din atelierele de la Personact că atunci când îți dorești să te “dezvolți” nu o poți face urmând un curs sau un training de 1 zi sau 2 zile în urma căruia rămâi poate cu câteva noțiuni (pe care oricum le-ai fi aflat și dacă citeai câteva cărți), și … de acolo ești pe cont propriu.

Am învățat că o schimbare începe doar în momentul în care exersezi, repeți, constant, așa cum se întâmplă la Personact. Am învățat că o schimbare pornește de la conștientizarea problemelor, că nu e nevoie să primești un feedback, acesta neavând nici o valoare atâta timp cât tu singur nu ințelegi, simți, accepți, că, da, ai o problemă (feedback negativ) sau că, da, ai depășit-o (feedback pozitiv).

Și ce poate fi mai frumos decât să înveți toate astea prin joacă, lângă oameni frumoși cum sunt Cristina și Cornel? Sunt doi oameni extraordinari, dedicați, cu experiență și care nu fac decât să ofere din suflet ce au mai bun, rămânând ca tu să știi să primești, să asimilezi.

Lucrez într-un domeniu în care mi se prezintă diverse tipuri de traininguri, oferte de coaching, cursuri de comunicare, și multe altele … dar nici măcar unul din acestea nu se apropie de ceea ce îți oferă Personact. Multe sunt făcute pentru că e o modă acum, pentru că “se câștigă bine”, e trendy…

Dacă îți dorești cu adevărat să faci o schimbare majoră în viața ta, cu siguranță la atelierele Personact o să reușești. O să înveți să fii tu, autentic, să îi înțelegi mai bine pe cei din jurul tău dar și să te înțelegi mai bine pe tine, să te exprimi, să trăiești momentul, clipa, “aici și acum”.

Anca Buznea