Testimonial Laura Cocis

Am mers la acest curs mai mult din curiozitate, nu am avut nici un fel de așteptări. Pe parcurs mi-am dat seama că nu este doar un curs, este o oportunitate de a interacționa cu oameni atât de diferiti și din domenii extrem de  variate, cu care probabil în viața de zi cu zi nu aș fi avut nici o tagențî si de la care am avut de invățat câte ceva. Timp de 2 ore (timp prea putin, ne-ar plăcea o zi întreagă :-)) descoperi că  ai mai multă imaginație decât crezi, că poti trăi niste stări noi (sau uitate) pentru tine și te încarci cu atâta energie și bunădispoziție încât e imposibil să nu o transmiți și la cei din jurul tău, iar acea stare de bine tine câteva zile bune.  De multe ori, datorită exercitiilor  interactive de imaginație și creativitate, aveam impresia că am stat o zi intreagă si nu câteva minute in sală; timpul nu mai are valoare când iti dai frau liber imaginatiei, exact ca și atunci când erai copil si iti construiai un univers al tău, jucandu-te.

Pe mine m-au ajutat foarte mult aceste cursuri, mi-am redescoperit latura copilăroasa din mine.  Cu toții avem un copil in noi, dar in cele mai multe cazuri il tinem ascuns. De-a lungul cursurilor am inceput să simt o schimbare: am inceput să văd, să simt, să aud, să percep lucrurile și persoanele mai bine, să fiu mai open-minded decât inainte. Am invățat să ascult cu adevărat o persoană atunci când ea îmi vorbește. Am prins mai mult curaj să interacționez cu oamenii din jurul meu și să vorbesc mai relaxată în fața unui număr mare de persoane și mi-am schimbat puțin stilul de viață, plus multe altele.

Cornel si Cristina sunt în primul rând niște oameni deosebiți,  foarte sufletiști și niște actori extrem de talentați, dornici să share, să ofere celor din jur câte ceva din ceea ce au invățat din actorie, dar și din viață. Merită să mergi la aceste cursuri, să ii cunosti pe acești oameni minunați, care cu siguranță te vor ajuta să te redescoperi, poate chiar să iti imbunătătești stilul de viață. Această activitate ne-a ajutat mult, dar în diverse moduri pe fiecare în parte, dintre cei care am participat.

Larisa Cocis –  participanta a cursului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *