TESTIMONIALS

În viață, fie ea profesională sau privată deseori trebuie să jucăm un anume rol: părinte, angajat, student, angajator, client, furnizor, etc.

Avantajul concurențial al omului constă în capacitatea lui de a-și crea unelte pentru a compensa neajunsurile. Competența și eficiența unuia e dată de suma uneltelor pe care a reusit să și le  dobândească și modul în care reușește să le utilizeze.

Prin atelierul de teatru am descoperit unele din aceste unelte. M-au ajutat să-mi exersez inteligența emoțională, să-mi stăpânesc reacțiile, mimica și gesturile. Să reușesc să mă concentrez la ceva anume iar la nevoie să-mi folosesc atenția distributivă, să descopăr și sa controlez acele detalii care fac diferența, să-mi fac treaba mai bine relaționat la rolul curent pe care trebuie să îl joc. Să întâlnesc persoane minunate, să fiu soț și tată mai bun.

Mi-am redescoperit viața și acea bucurie de a trăi pe care o au copii. Într-o propoziție acest atelier este un expresso pentru suflet.

Daniel Tăuț, Programator

Am invatat de la Cornel si Cristina  ca tot ce stiu, ce am acumulat  si ce am devenit trebuie dat mai departe, asa cum ei au facut-o cu mine. Inca mi-e foarte greu sa fac asta, dar ma uimeste faptul ca ei continua cu inversunare  in a da mai departe. Din punctul meu de vedere exista in viata  oameni pe care trebuie sa-i cunosti si oameni pe care iti e dat sa-i cunosti. Profesorii mei de actorie  sunt oamenii  pe care trebuia sa-mi fie dat sa-i cunosc. Fara ei, astazi, nu eram imbracat in armura, nu aveam cal, nu aveam spada ca sa pot lupta, as fi fost ca multi altii, desi curajos, doar ,,carne de tun,,. Imi doresc enorm sa pot insemna si sa pot ajunge  un exemplu aparte pentru altii asa cum sunt ei pentru mine.

Adrian Cucu, Actor la Teatrul National Cluj

Dincolo de Actorie ca disciplina de studiu, lucrul cu Cristina Pardanschi si Cornel Raileanu m-a ajutat sa ma descopar si sa-mi constientizez trasaturile de caracter. Am devenit un om mai complex, mai bogat sufleteste si mai stapan pe propria viata.

Anca Ghenoside

Niște răspunsuri...

Pe care mi le dau mie într-un fel. Cum eram acum câteva luni? Ce s-a schimbat la mine?

Ei bine... n-o să spun că sunt alt om. Ce m-a surprins este că sunt mai atentă la tot ce e în preajma mea și mai ales la oameni. Primesc informații și pe măsură ce teama asta de penibil dispare, toate gândurile, vorbele, acțiunile mele devin mai clare, mai line. Apare o liniște în mine pentru că schimbul de orice fel cu "mediul" e mai armonios, blocajele se estompează, spun cu mai mult curaj că pentru orice există o soluție.

Mai am multe de învățat, dar știu că sunt pe drumul cel bun. Poate sună a nonsens, dar sunt mai prezentă în viața mea.

Raluca, Medic

Pe lânga faptul că Personact mi-a dat ocazia să intâlnesc niște oameni deosebiți, Personact mi-a dat ocazia să mă cunosc mult mai bine și pe mine.

Principalul avantaj, pentru mine,  in urma acestor cursuri a fost o mare dezinhibare și mai multă incredere în fortele propri. Nu ar fi "politic" corect să afirm că Personact mi-a dat incredere in mine, ci mai degrabă oamenii și exercitiile de aici (după multe ore și multă transpiratie, dar și distractie) au reusit să mă facă să descopăr încrederea în mine, "ascunsă" undeva inăuntru.

Aă vrea să mai menționez că, nimic nu se obține fără muncă și răbdare, dar rezultatul obținut merită eforturile făcute.

Ionut Carjac, Junior Software Developer